A kereskedelmi rendszerek specialistája.

A kereskedelmi rendszerek specialistája.

Belépés

A teljes tartalom csak belépés után érhető el.Regisztráljon saját fiókot, így hozzáférhet minden oldalhoz!

Távsegítség

 

Keresés a webhelyen

Üdvözöljük honlapunkon!

A Profit Kereskedelmi Rendszerrel most ismerkedők számára ajánljuk A Profit bemutatása menüt a bal oldalon.

Profit felhasználóink regisztráció és bejelentkezés után férhetnek hozzá a további tartalmakhoz, így a frissítések letöltéséhez is. Újdonság a Tudástár és hamarosan felkerül a Profit Felhasználói Útmutató, és a Gyakori Kérdések rovat is.

A Kapcsolat menüpontban várjuk visszajelzésüket, javaslataikat.

Profit Kereskedelmi Rendszer

Kereskedelmi, szolgáltató és termelő vállalkozások számára készült a Profit számítógépes programcsalád. Nagyfokú rugalmassága révén immár hazánk egyik legelterjedtebb komplex kereskedelmi szoftvere.

Átfogja a teljes kereskedelmi tevékenységet. Optimális készletezés, árképzés, ügyfélkapcsolat, rendelés-lebonyolítás, pénzügy - mindez egységes rendszerben, egyetlen adatfelvitellel az árajánlattól az értékesítésig. A Profittal kezelhető az ügynöki és viszonteladói hálózat, a bizományos konstrukció. Szolgáltatások számlázására, árkalkulációjához és elemzésére is alkalmas. Termelő vállalkozások anyaggazdálkodása és kereskedelme is a Profitra bízható.

Tetszőleges egyedi bizonylatformák alakíthatók ki. Támogatja a vonalkódos azonosítást, a modemes, Internetes adatátvitelt. Adatkapcsolatot létesíthet idegen szoftverekkel. A szoftver megfelel az érvényes jogszabályoknak, beleértve az uniós kereskedelemre vonatkozó előírásokat is. 

Elemzési lehetőségei korlátlanok, hiszen minden alapadattal rendelkezik, csupán a lekérdezés bármikor újra felhasználható kérdőívét kell kitölteni vagy futtatni.

Teljes körű szakmai szolgáltatással kínáljuk szoftverüket. Ezért a rendszer kulcsrakész üzembe helyezése szakembereink helyzetfelmérése és javaslattétele után történik. Hosszú távú együttműködésünk alapja a gondos betanítás, a telefonos szaktanácsadás, Internetes távsegítség, valamint helyszíni konzultáció és távkarbantartás.

Kérje részletes bemutatónkat és ismerkedjen meg a szoftverrel a próbaváltozat segítségével!

Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.
Próbaváltozat PDF Nyomtatás E-mail

A próbaváltozat alkalmas arra, hogy megismerésével és kiértékelésével felhasználónk egyértelműen eldöntse, hogy a Profit Kereskedelmi Rendszer kiválasztott összeállítása konkrét elvárásainak megfelel-e. A próbaváltozat működésében teljesen megegyezik a végleges verzióval, egy kivétellel: a próbaverzió az átadástól induló 60 napos próbaidőben beépített időkorlátot tartalmaz, az időkorlátot átlépve a szoftver használati joga megszűnik.

Amennyiben a próbaváltozat díjköteles, a szoftver véglegesítésekor a végleges összeállítás szoftverdíjából a Profit Szoftver Bt visszatéríti a próbaváltozat díját.

A próbaidőszak során megtartjuk a kipróbálásra kiválasztott modulokhoz kapcsolódó oktatást és a szoftver testre szabását. A modulok órakereteit táblázatunk tartalmazza.

 A próbaidőszak alatt a szoftvertámogatási szerződés keretében a Szoftvertámogatási Feltételek alapján igénybe vehető a Terméktámogatási Csomag.

A próbaidőszak lejártára időkorlát figyelmezteti a felhasználót.

A próbaidőszak célja a szoftver konkrét feladatokra való alkalmasságának eldöntése - próba vagy éles üzemmódban. A próba üzemmódban készült számlák nem tekinthetők hivatalos bizonylatoknak! Ha Ön úgy dönt, saját felelősségére a szoftvert már a próbaidő alatt is éles üzemmódban használhatja.

 
Évvégi teendők PDF Nyomtatás E-mail

Profit felhasználóink év vége közeledtével gyakran érdeklődnek, vajon mik a teendők a Profitban az évzárással, leltározással, évnyitással kapcsolatban. Ebben az útmutatóban összefoglaljuk az ilyenkor elvégezhető Profit műveleteket.

Itt is hangsúlyozzuk, hogy a Profit nem ír elő "év végi zárás" vagy hasonló feladatot, zárás nélkül is folyamatosan képes naplózni az eseményeket, az alábbi műveletek csupán választható lehetőségek. A műveletek elvégzése megrendelhető a Profit Technikai Támogatástól is.

Bővebben...
 

NAV hírek

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack