A kereskedelmi rendszerek specialistája.

A kereskedelmi rendszerek specialistája.

Legújabb verzió

Belépés

A teljes tartalom csak belépés után érhető el.Regisztráljon saját fiókot, így hozzáférhet minden oldalhoz!

Keresés a webhelyen

Távsegítség

 

Kapcsolódó cikkek

Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.
Akciós jövedéki nyilvántartás kenőanyag forgalmazóknak PDF Nyomtatás E-mail

 

A módosított Jövedéki törvény 2014. január 1-től jövedéki engedélyhez köti egyes kenőolajok és motorolajok nagykereskedelmi forgalmazását. További részletek: Kenőolajok és kenőanyagok jövedéki nyilvántartása

A jövedéki engedélyes kereskedőnek nyilvántartást kell vezetnie a jövedéki termékekről és havi adatszolgáltatást kell elektronikusan eljuttatnia a vevőnyilvántartásban rögzített adatokról.

Kedvezményes szoftver-összeállítást ajánlunk azon új ügyfeleinknek, akik korábbi - jövedéki nyilvántartással nem rendelkező - szoftverük kiegészítéseként választják a Profit jövedéki nyilvántartó programot.

Ajánlott szoftverünk használható meglévő szoftverük mellett is - csak a jövedéki termékek nagykereskedelmi értékesítéséhez. Az alap jövedéki rendszer összetevői:

A csomag kedvezményes díja 336.000 Ft + áfa helyett 196.000 Ft + áfa.

 

Külkereskedelmi tevékenységet is folytató ügyfeleink számára kiegészítésként ajánljuk:

A Külkereskedelmi csomag 64.000 Ft + áfa helyett most 38.000 Ft + áfa.

 

A jövedéki termékeket hazánkban elsőként forgalomba hozó (gyártó vagy importáló) kereskedők számára most kedvezményesen kínáljuk:

A Környezetvédelmi termékdíj csomag 64.000 Ft + áfa helyett most 52.000 Ft + áfa.

 

Profit felhasználóink számára - akik most Jövedéki modullal bővítik rendszerüket - szintén kedvezményes áron kínáljuk Külkereskedelmi modult, valamint jelentős kedvezménnyel a  licensz-bővítést:

PHL bővítés most 176.00 Ft + áfa helyett 98.000 Ft +áfa.

 

 

 

 

NAV hírek

NAV-hírek
Ez a hírcsatorna összesítve tartalmazza valamennyi magyar nyelvű RSS-csatorna - kivéve a régiós csatornák - információját
NAV-hírek
  • Százával alapították a cégeket
    Több hónaposelőkészítő munkát követően csaptak le a NAV pénzügyi nyomozói a milliárdos költségvetési csalássalgyanúsított bűnszervezetre. A bűnbandacsaládi vállalkozásként űzte tevékenységét, tettükért akár húsz év börtönbüntetésre is számíthatnak.
  • Információk az Általános nyomtatványkitöltőhöz (ÁNYK - AbevJava)
  • AbevJava
    Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) - keretprogram a Java-alapú  nyomtatványokhoz,az AbevJava továbbfejlesztett változata. Tudnivalók internetkapcsolattal rendelkező számítógépekhez nav/ebevallas/abevjava/internetes_tudnivalok.html Java-alapú programok használata internetkapcsolattal rendelkező számítógépeken Tudnivalók internetkapcsolattal nem rendelkező számítógépekhez nav/ebevallas/abevjava/neminternet_tudnivalok.html Java-alapú programok használata internetkapcsolattal nem rendelkező számítógépeken Melyik programváltozatot töltsem le? nav/ebevallas/abevjava/melyiket.html Melyik programváltozatot töltsem le? Információk az Általános nyomtatványkitöltőhöz (ÁNYK - AbevJava) nav/ebevallas/abevjava/javakitolto.html Információk az Általános nyomtatványkitöltőhöz (ÁNYK - AbevJava) Az ÁNYK, az AbevJava program továbbfejlesztett változata már nemcsak a NAV, hanema közigazgatás más szervezeteinek a nyomtatványait is képes kezelni.

Módosított jogszabályok

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack