A kereskedelmi rendszerek specialistája.

A kereskedelmi rendszerek specialistája.

Legújabb verzió

Belépés

A teljes tartalom csak belépés után érhető el.Regisztráljon saját fiókot, így hozzáférhet minden oldalhoz!

Keresés a webhelyen

Távsegítség

 

Kapcsolódó cikkek

Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.
Akciós jövedéki nyilvántartás kenőanyag forgalmazóknak PDF Nyomtatás E-mail

 

A módosított Jövedéki törvény 2014. január 1-től jövedéki engedélyhez köti egyes kenőolajok és motorolajok nagykereskedelmi forgalmazását. További részletek: Kenőolajok és kenőanyagok jövedéki nyilvántartása

A jövedéki engedélyes kereskedőnek nyilvántartást kell vezetnie a jövedéki termékekről és havi adatszolgáltatást kell elektronikusan eljuttatnia a vevőnyilvántartásban rögzített adatokról.

Kedvezményes szoftver-összeállítást ajánlunk azon új ügyfeleinknek, akik korábbi - jövedéki nyilvántartással nem rendelkező - szoftverük kiegészítéseként választják a Profit jövedéki nyilvántartó programot.

Ajánlott szoftverünk használható meglévő szoftverük mellett is - csak a jövedéki termékek nagykereskedelmi értékesítéséhez. Az alap jövedéki rendszer összetevői:

A csomag kedvezményes díja 336.000 Ft + áfa helyett 196.000 Ft + áfa.

 

Külkereskedelmi tevékenységet is folytató ügyfeleink számára kiegészítésként ajánljuk:

A Külkereskedelmi csomag 64.000 Ft + áfa helyett most 38.000 Ft + áfa.

 

A jövedéki termékeket hazánkban elsőként forgalomba hozó (gyártó vagy importáló) kereskedők számára most kedvezményesen kínáljuk:

A Környezetvédelmi termékdíj csomag 64.000 Ft + áfa helyett most 52.000 Ft + áfa.

 

Profit felhasználóink számára - akik most Jövedéki modullal bővítik rendszerüket - szintén kedvezményes áron kínáljuk Külkereskedelmi modult, valamint jelentős kedvezménnyel a  licensz-bővítést:

PHL bővítés most 176.00 Ft + áfa helyett 98.000 Ft +áfa.

 

 

 

 

NAV hírek

NAV-hírek
Ez a hírcsatorna összesítve tartalmazza valamennyi magyar nyelvű RSS-csatorna - kivéve a régiós csatornák - információját
NAV-hírek
  • júniusi üzemanyagárak
    június(Ft/l) ESZ-95 ólmozatlan motorbenzin 293 Gázolaj 326 Keverék 330 LPG autógáz 226 Közlemény az üzemanyagárakról nav/szolgaltatasok/uzemanyag/uzemanyagarak/uzemanyagar.html Bővebben
  • 1929EUD
    A 2019. évben kezdődő üzleti évi társasági adónak, az energiaellátók jövedelemadójának, az innovációs járuléknak, valamint a szakképzési hozzájárulás különbözetének, és a növekedési adóhitelnek a bevallása az előtársaságok, a naptári évtől eltérő üzleti évet választó adózók, valamint a forintról devizára, devizáról forintra, devizáról más devizára áttérő adózók részére Kérjük használja a legújabb verziót!
  • 2071
    Bevallás a tevékenységét 2020. évben megszüntető, átalakulással megszűnő, a kisadózó vállalkozások tételes adóját vagy a kisvállalati adót 2020. évben vagy 2021. évtől választó adózók részére

Módosított jogszabályok

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack