A kereskedelmi rendszerek specialistája.

A kereskedelmi rendszerek specialistája.

Legújabb verzió

Belépés

A teljes tartalom csak belépés után érhető el.Regisztráljon saját fiókot, így hozzáférhet minden oldalhoz!

Keresés a webhelyen

Távsegítség

 

Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.
Alapértelmezett áfakulcs PDF Nyomtatás E-mail
2009. június 27. szombat, 20:21

A Profit 5.1 (3967) verzióban megjelent az alapértelmezett áfakulcs beállításának lehetősége. Ezt a korábbi verziók automatikusan állították be, de mivel szükség lehet ennek felülbírálására, most a Beállítás | Alap üzemmódok | Áfa-kulcsok oldalon ez elvégezhető. Alapértelmezésben a menü jelszava: 222.

Fontos! Az alapértelmezett áfakulcs határozza meg, hogy új cikk létrehozásakor az milyen áfakulcs besorolást kap. Ennek július 1-től (a kedvezményes kulcsba tartozó cikkek kivételével) az új normál 25%-osnal kell lenni. Feltétlenül ellenőrizzük ezt a beállítást júliusban az első új cikk létrehozása előtt!

Alapértelmezett áfakulcs beállítása

 

 

NAV hírek

NAV-hírek
Ez a hírcsatorna összesítve tartalmazza valamennyi magyar nyelvű RSS-csatorna - kivéve a régiós csatornák - információját
NAV-hírek
  • 2008-as jelű bevallás új verziójáról tájékoztatás
  • 2071
    Bevallás a tevékenységét 2020. évben megszüntető, átalakulással megszűnő, a kisadózó vállalkozások tételes adóját vagy a kisvállalati adót 2020. évben vagy 2021. évtől választó adózók részére
  • 2029EUD
    A 2020. évben kezdődő üzleti évi társasági adónak, az energiaellátók jövedelemadójának, az innovációs járuléknak, valamint a szakképzési hozzájárulás különbözetének, és a növekedési adóhitelnek a bevallása az előtársaságok, a naptári évtől eltérő üzleti évet választó adózók, valamint a forintról devizára, devizáról forintra, devizáról más devizára áttérő adózók részére Kérjük, használja a legújabb verziót!

Módosított jogszabályok

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack