A kereskedelmi rendszerek specialistája.

A kereskedelmi rendszerek specialistája.

Legújabb verzió

Belépés

A teljes tartalom csak belépés után érhető el.Regisztráljon saját fiókot, így hozzáférhet minden oldalhoz!

Keresés a webhelyen

Távsegítség

 

Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.
Bruttó árak megőrzése PDF Nyomtatás E-mail
2009. június 30. kedd, 19:24

Azon felhasználóink számára, akik az áfa emelés ellenére szeretnék megőrizni korábbi bruttó eladási áraikat.

A most letölthető legfrissebb Profit 5.1 (3971) verzió a szerda reggeli áfakulcs váltáskor lehetővé teszi az eredeti bruttó eladási árak megőrzését. Ezt az átváltás indításakor megjelenő kérdésre válaszolva lehet eldönteni. Aki élni szeretne ezzel a lehetőséggel, frissítsen a legújabb verzióra!

A bruttó eladási árak megőrzése funkció a négy vagy nyolc eladási árformára, valamint a diszkontárakra vonatkozik. Az ártáblában definiált közvetlenül megadott ártáblaárak bruttó értéke megváltozik!

Ha már megtörtént az áfakulcs váltás és nem kértük a bruttó árak megőrzését, akkor csak a Az áfaváltással megváltoznak a bruttó egységárak cikkben leírtak alapján tudjuk visszaállítani.

 

 

NAV hírek

NAV-hírek
Ez a hírcsatorna összesítve tartalmazza valamennyi magyar nyelvű RSS-csatorna - kivéve a régiós csatornák - információját.
NAV-hírek
  • 2008-as jelű bevallás új verziójáról tájékoztatás
  • 2071
    Bevallás a tevékenységét 2020. évben megszüntető, átalakulással megszűnő, a kisadózó vállalkozások tételes adóját vagy a kisvállalati adót 2020. évben vagy 2021. évtől választó adózók részére
  • 2029EUD
    A 2020. évben kezdődő üzleti évi társasági adónak, az energiaellátók jövedelemadójának, az innovációs járuléknak, valamint a szakképzési hozzájárulás különbözetének, és a növekedési adóhitelnek a bevallása az előtársaságok, a naptári évtől eltérő üzleti évet választó adózók, valamint a forintról devizára, devizáról forintra, devizáról más devizára áttérő adózók részére Kérjük, használja a legújabb verziót!

Módosított jogszabályok

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack