A kereskedelmi rendszerek specialistája.

A kereskedelmi rendszerek specialistája.

Belépés

A teljes tartalom csak belépés után érhető el.Regisztráljon saját fiókot, így hozzáférhet minden oldalhoz!

Távsegítség

 

Keresés a webhelyen

Miért a Profit? PDF Nyomtatás E-mail

 

13 ok arra, hogy vállalkozásának Profitja legyen 

1 Átfogó és univerzális rendszer

A Profit átfogja a teljes kereskedelmi tevékenységet: optimális készletezés, árképzés, ügyfélkapcsolat, rendelés-lebonyolítás, pénzügy. Szolgáltatások számlázására, árkalkulációjához és elemzésére is alkalmas. Termelő vállalkozások anyaggazdálkodása és kereskedelme is a Profitra bízható.

2 Támogatás

Vállalkozása a Profiton keresztül folyamatosan élvezi a Profit Technikai Támogatás Csoport szakmai segítségét - már az első lépéstől, a Profit bemutatótól kezdve. A Terméktámogatási Csomag a szoftvertámogatás széles skáláját vonultatja fel.

3 Moduláris és testre szabott felépítés

Az építőkocka-elvű Profit moduljaiból hatékonyan alakíthatja ki a vállalkozásának legmegfelelőbb kereskedelmi rendszert. Sokrétű beállítási lehetőségei révén igény szerint összerendelhetők a munkatársakhoz rendelt funkciók és jogosultságok. A rendszer kezdeti kialakításában szakembereink segítenek, később segítségünkkel, vagy önállóan rugalmasan igazíthatja a környezet és az igények változásaihoz.

4 Kézreálló és egységes kezelés

A Profit moduljainak egységes kezelési felülete könnyíti meg a rövid és gyors betanulást. A könnyű és eredményes munka záloga a program átgondolt felhasználói felülete mellett a személyesen vagy telefonon történő gyors és szakszerű segítség is. A telepítést követő gyors használatba vételt segíti a szoftverhez tartozó indító oktatás.

5 Segítség

A Profit gyors betanulását és hatékony használatát segíti az állandóan látható környezetfüggő üzenetmező és a kérésre megfelelő oldalon kinyíló elektronikus Felhasználói Útmutató.

6 Biztonság és egyszerűség

Az egyes munkatársak számára egyedi programfelület alakítható ki. A számukra nem szükséges funkciók és információk elhagyásával egyrészt egyszerűbb, áttekinthetőbb lesz a program, másrészt a rendszer adatbiztonsága is növekszik.

7 Jogszabálykövetés és fejlesztés

A Profit esetében aligha kell tartani a kereskedelmi tevékenységet érintő jogszabályok változásaitól, mivel a fejlesztők gondoskodnak a folyamatos jogszabálykövetésről. De a szoftverfejlesztés nem korlátozódik csupán a jogszabálykövetésre, a kor kihívásaira - és főként felhasználóink hasznos visszajelzéseire - fejlesztő csapatunk folyamatos intenzív szoftverfejlesztéssel válaszol. Az újdonságok szoftverkövetés és szoftverfrissítés formájában érhetők el.

8 Minőség

A Profit Szoftver Bt célja a technikai lépéselőny megtartása mellett hibátlan termékek előállítása, gyors és pontos szolgáltatások biztosítása. A magasra állított mérce stratégiánk szerves részeként a folyamatosan növekvő minőségi követelmények kielégítésének eszköze. A minőség elismerésének visszacsatolása számunkra felhasználóink elégedettsége, ezt sikeres marketing politikánk is tükrözi: termékeink kizárólag felhasználóink ajánlása alapján jutnak el új ügyfeleinkhez - ennek eredményeként a Profit Kereskedelmi rendszer hazánk egyik legelterjedtebb komplex kereskedelmi rendszere.

9 Menedzseri szemlélet

A Profit információs rendszerébe kerülő adatok egyetlen alkalommal - szinte észrevétlenül - a bizonylatírás során jutnak be. Az így keletkező hatalmas adatbázis értékes információvá válik a végtelenül rugalmas elemző modulokban. A vezetői igények messzemenő támogatása nemcsak az adatok megfelelő csoportosításában, továbbá sokoldalú lekérdezhetőségében, hanem a táblázatkezelők számára nyitott, könnyen kezelhető kimenetben is testet ölt.

10 Egyedi bizonylatképek

A Profit funkcióinak fontos eleme a bizonylatok készítése és nyomtatása. A szoftverrel szállított alap nyomtatósablonokon túl a Profit Szoftver BVF technológiája korlátlan lehetőséget ad a kinyomtatott bizonylatok formai és tartalmi hangolására a speciális felhasználói igények szerint is.

11 Nyitottság a külvilág felé

A Profit moduljai nagy választékban kínálnak kapcsolódási felületet másik Profittal, vagy idegen szoftverekkel. Az értékesítési hálózattal (boltok, vidéki telephelyek stb.) rendelkező cégek egységes ügyvitelét a Profit floppys adatcserével segíti.

12 Referenciák

A Profit Kereskedelmi Rendszert fémjelzi a program folyamatosan bővülő referencialistája.

13 Szakértői csapat

Ön választásával olyan lelkes, hozzáértő teamet talált, amelyre a későbbiekben a program felhasználójaként bizalommal támaszkodhat.

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack