A kereskedelmi rendszerek specialistája.

A kereskedelmi rendszerek specialistája.

Belépés

A teljes tartalom csak belépés után érhető el.Regisztráljon saját fiókot, így hozzáférhet minden oldalhoz!

Távsegítség

 

Keresés a webhelyen

Termék-kapcsolat csomag PDF Nyomtatás E-mail

 

A Termék-kapcsolat csomag lehetővé teszi egy önálló árukóddal jelölt cikkhez további termékek vagy szolgáltatások kapcsolását megadott szabályok alapján.

 

A Tapadócikk rendszerben szabályokat hozhatunk létre, melyeket bizonylatkészítés során aktiválhatunk. Ezáltal egy bizonylatba egy alapcikket beemelve automatikusan további ún. tapadócikkek kerülnek. 

Néhány példa a tapadócikkek felhasználására:

  • Termékekhez kapcsolódó göngyölegek automatikus bizonylatba emelése.
  • Termékekhez kapcsolódó, vele adott tartozékok automatikus bizonylatba emelése.
  • Ajándékok automatikus bizonylatba emelése.
  • Kedvezmények vagy felárak automatikus alkalmazása.
  • Készletek (szetek) összes elemének bizonylatba emelése csupán a vezérlő alapcikk beemelésével.

 

A göngyöleg cikkek automatikusan kapcsolódhatnak a bizonylatba emelt alapcikkekhez, azok mennyiségétől függően. Egységáruk lehet rögzített, melyre nem vonatkoznak kedvezmények.

A Szortiment rendszerben összetett szortimenteket, gyártási recepteket hozhatunk létre, melyek több alapcikkből (adott mennyiségű termékből vagy szolgáltatásból) állnak és egyetlen cikként hivatkozhatunk rá. A szortiment egyszerűen bizonylatba emelhető tetszőleges mennyiségben, ugyanakkor a Profit alapcikkekre lebontva vezeti az összetevők készletét. A szortiment egységára származhat automatikusan az összetevők áraiból vagy képezhető azoktól függetlenül. Termékgyártás anyagkönyvelésére is alkalmas.

A Gyűjtő csomagolás funkcióval létrehozható egy virtuális gyűjtő vagy kartonos csomagolású termék, amely a háttérben a hozzá rendelt alapcikkek készletét kezeli. A gyűjtő csomagolású termék egységára származhat automatikusan az alapcikkek áraiból vagy képezhető azoktól függetlenül.

Az Alternatív mennyiségi egység funkcióval egy cikkhez egy további mennyiségi egységet és a kettő viszonyszámát rendelhetjük. Ezáltal egyszerűen lehetővé válik bevételezéskor, számlázáskor mennyiségi egységet (és ezzel automatikusan egységárat) váltani.

 

A Különleges termék-kapcsolat csomag funkciólistája:

Tapadócikkek kezelése
Gyártási recept (szortiment) kezelése
Göngyöleg kezelése
Gyűjtő csomagolás kezelése
Alternatív mennyiségi egység használata
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack