A kereskedelmi rendszerek specialistája.

A kereskedelmi rendszerek specialistája.

Belépés

A teljes tartalom csak belépés után érhető el.Regisztráljon saját fiókot, így hozzáférhet minden oldalhoz!

Távsegítség

 

Keresés a webhelyen

Cégismertető PDF Nyomtatás E-mail

A Profit Szoftver Bt 1992-ben alakult szoftverfejlesztő cég, a kereskedelmi ügyviteli rendszerek specialistája. Azon kis létszámú szoftverfejlesztő cégek közé tartozik, melyek rugalmasságuknál fogva azonnal képesek reagálni az egyedi felhasználói igényekre. Sajátos piaci szerepénél fogva hatékonyan tud előállítani és támogatni kiváló minőségű kis példányszámú szoftvereket az egyedi testre szabás maximális lehetőségével.

A cég stratégiai terméke a Profit Kereskedelmi Ügyviteli Rendszer, a kategóriájában meghatározó piaci részesedéssel rendelkező korszerű komplex kereskedelmi programcsomag. Az 1987 óta piacon levő termék folyamatos fejlesztéséről programozókból, szakirányú gyakorlattal rendelkező konzultánsokból és rendszerszervezőkből álló innovatív csapat gondoskodik. A Profit szakmai színvonalát a több mint 600 telepített példány több ezer elégedett felhasználója ellenőrzi és szavatolja.

A legkiválóbb szoftvertermék is csalódást okozhat, ha nem társul hozzá a fejlesztő cég szakmai támogatása. A Profit Szoftver célkitűzése, hogy termékeinek folyamatos szoftverfejlesztésével hosszú évtizedekig a piac fontos szereplője maradjon - ez felhasználóink érdeke is.

Cégünk a napi feladatok szintjén is maximális segítséget kíván nyújtani felhasználóinak - a Profit Technikai Támogatás keretén belül kiváló szakembereink több fórumon keresztül is gyorsan elérhetők. Hogy a terméktámogatás hatékony is legyen, szoftvereinket kizárólag bevezető oktatással együtt telepítjük - a későbbiek során pedig ismeretfrissítő oktatásokat, konzultációkat tartunk.

A minőség elismerésének visszacsatolása számunkra felhasználóink elégedettsége, ezt marketing politikánk is tükrözi: termékeink kizárólag felhasználóink ajánlása alapján jutnak el új ügyfeleinkhez. Megítélésünk szerint egyetlen őszinte ajánlás többet ér ezer ékesen szóló reklámanyagnál.

A Profit Szoftver célja a technikai lépéselőny megtartása mellett hibátlan termékek előállítása, gyors és pontos szolgáltatások biztosítása. A magasra állított mérce stratégiánk szerves részeként a folyamatosan növekvő minőségi követelmények kielégítésének eszköze. A kimagasló minőség biztosítása több mint első számú célunk - ez stratégiánk a sikerhez.

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack